انواع کاک

  • کاک مخصوص

    کاک مخصوص


    وزن:600 گرم

     

    ترکیبات: آرد گندم، روغن، شکر، هل، دارچین، زرده تخم مرغ

  • کاک لقمه

    کاک لقمه


    وزن:300 گرم

     

    ترکیبات: آرد گندم، روغن، شکر، هل، دارچین، زرده تخم مرغ

 

 

 

 

 

کاک یا یوخه، نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که سوغات شهر کرمانشاه محسوب می‌شود.

به این شیرینی در شیراز یوخه یا نان یوخه و در کرمانشاه و خرم آباد کاک گفته می‌شود، هرچند کاک کرمانشاه و یوخه شیراز بسیار به هم شبیه هستند.

 

 

 

شیرینی کاک از لایه‌های بسیار نازک خمیر است که با استفاده از ساچ‌های مخصوص درست می‌شود. کاک، سبک، خوش‌مزه و پرانرژی است. کاک را از آرد گندم، شکر یا آرد قند، تخم مرغ، دارچین، روغن، هل و آب درست می‌کنند. برای زیباتر شدن و افزودن طعم به این شیرینی، روی آن را با پودر پسته، نارگیل و خلال بادام تزیین می‌کنند.

پروندۀ طرز تهیه شیرینی محلی «کاک» کرمانشاهی در جریان برگزاری هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاست‌گذاری ثبت آثار معنوی کشور به لیست میراث معنوی ایرانیان پیوست.

 

 

 

نمایندگی های ما


نظرات مشتریان ما

دی ان ان