هر شهر و ملتی نان‌، شیرینی، لباس، صنایع دستی و ابزار مخصوصی دارد که معمولا آن را به شهرهای دیگر صادر می‌کند. کرمانشاه یکی از شهرهایی قدیمی است که صنایع دستی و شیرینی‌جات آن از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و در جذب گردشگران نقش موثری دارد. مجموعه تولیدی نان برنجی حاج احمد احمدی از سال 1336 با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه عرضه انواع شیرینی‌جات مخصوص و سوغات در کرمانشاه جزو با سابقه ترین تولیدکنندگان محصولات بومی در ایران می باشد.. نان شکری با روغن حیوانی کرمانشاه، نان شکری ساده، نان برنجی زعفرانی با روغن حیوانی کرمانشاه، نان برنجی ساده، نان خرمایی پسته ای مخصوص، نان خرمایی گردویی مخصوص، باقلوا مخصوص،کاک مخصوص، نخودچی مخصوص و کنجد عسلی مخصوص از جمله محصولات این واحد تولیدی به‌‌شمار می‌روند. همچنین از ویژگی‌های تولیدی حاج احمد احمدی می‌توان به رعایت اصول بهداشتی و استاندارد، استفاده از مواد اولیه طبیعی و با کیفیت، پذیرش سفارشات و ارسال محصولات به سراسر کشور اشاره کرد.

ترد و تازه

 

 

 

ترد و تازه بودن یکی از ویژگی های اصلی محصولات حاج احمد می باشد. تمامس شیرینی های حاج احمد رو تازه باید نوش جان کرد...

کیفیت بالا

 

 

 

شیرینی های مجموعه ما رو کافیست یک بار امتحان کنید تا متوجه کیفیت بالای محصولات را متوجه شوید.

خوشمزه

 

 

نان برنجی، نان خرمایی، نان شکری، نخودچی، باقلوا، کنجد عسلی هر کدوم به نوبت خودشون جز یکی از خوشمزه ترین شیرینی های هستند که حداقل یک بار آدم بایت امتحان کنه

 

نان برنجی زعفرانی

شهر کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت‌ و آمد داشته‌اند، به فکر پخت ماده‌ای بوده‌اند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران کردند که از برنج تشکیل می‌شود.

قدمت و پیشینه نان برنجی در کرمانشاه به ۱۵۰ سال پیش و زمان حکومت قاجار بازمی‌گردد و از ۱۵۰ سال پیش به بعد یکی از سوغات معروف کرمانشاه است.

معرفی مشاهیر کرمانشاه
مدیر
/ دسته ها: تازه ها

معرفی مشاهیر کرمانشاه

پوران درخشنده
پوران درخشنده متولد 1330، کرمانشاه، نویسنده، تهیه کننده، و کارگردان اهل ایران است. وی فارغ‌التحصیل سینما با گرایش کارگردانی از مدرسه عالی تلویزیون و سینما و دارای لوح افتخار درجه یک هنری معادل دکتری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران است.
زندگی‌نامه
فیلمساز، تهیه کننده، محقق و نویسنده فعال ایرانی در ۷ فروردین ماه سال ۱۳۳۰ در شهر کرمانشاه به دنیا آمد، او تحصیل تکمیلی خود را در مدرسه عالی تلویزیون و سینما گذراند و در سال ۱۳۵۴ در سازمان صدا و سیما شروع بکار کرد و در همان زمان فیلم طاعون که درباره طاعون در کردستان به سال ۱۳۲۸ است را تهیه کرد. سال بعد نیز ۱۳۵۵۵ درباره چهارشنبه سوری و نیز فیلمی درباره مراسم سنتی نواحی مختلف ایران موسیقی نواحی ایران را سال ۱۳۵۶ تولید کرد.
کارگردان
• زیر سقف دودی
• هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند
• حرفه ای‌ها (فیلم ویدئویی،
• خواب های دنباله دار
• بچه‌های ابدی
• رویای خیس
• شمعی در باد
• عشق بدون مرز
• زمان از دست رفته
• عبور از غبار
• پرنده کوچک خوشبختی
• رابطه
فیلم‌های مستند
• ببر دره عشق
• چشمه‌های دره سنگستان
• شوبو از غروب تا غروب
• رسول هرکول کوچک
• گردنبندی از قاصدک برای خواهر
• ۶ عروس برای آمنه
• صنایع دستی ایران
• موسیقی نواحی ایران
نویسنده
• رویای خیس
• شمعی در باد
• عشق بدون مرز
• زمان از دست رفته
• عبور از غبار
• رابطه
بازیگر
• خانه آقای حقدوست
تهیه کننده
• هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند
• بیست
• رویای خیس
• شمعی در باد
• عشق بدون مرز
• زمان از دست رفته
• رابطه
جوایز
• فیلم "هیس... دخترها فریاد نمی‌زنند" او در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر ، بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد.
• برنده دیپلم افتخار از اولین دوره جشنواره فیلم جیفونی ایتالیا برای فیلم «رابطه».
• برنده لوح زرین بهترین فیلم از ششمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «پرنده کوچک خوشبختی» در سال ۱۳۶۶.
• برنده دیپلم افتخار بهترین کارگردانی از ششمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «پرنده کوچک خوشبختی» در سال ۱۳۶۶.
• برنده دیپلم افتخار از سومین جشنواره فیلم زنان از آرژانتین برای فیلم‌های «پرنده کوچک خوشبختی» و «زمان از دست رفته».
• برنده مشعل طلایی از دومین جشنواره فیلم غیرمتعهدها در کره شمالی برای فیلم «پرنده کوچک خوشبختی».

مطلب قبلی کنجد عسلی
مطلب بعدی نان شکری ساده
Print
3670

انتخابگر پوسته

 

 

انواع سوغات کرمانشاه 

 

نان برنجی، نان خرمایی، نان شکری، کاک، نخودچی

نان شکری

نان جزئی جدا ناشدنی از سفره های ایرانی است. اما در هر خطه از این سرزمین با توجه به شرایط اقلیمی آن، نان های متفاوتی پخته می شود.

در رژیم غذایی مردم کرمانشاه نیز نان و شیرینی های سنتی و مخصوص منطقه خودشان گنجانده شده است که بسیاری از آن ها را در شهرهای دیگر نخواهید دید. یکی از بزرگترین وجه تمایز نان و شیرینی های کرمانشاه با ممناطق دیگر در استفاده از روغن کرمانشاهی است که عطر و طعمی متفاوت به غذاها و نان ها می بخشد.

شیرینی شکری، نانی خوشمزه است که اغلب برای عصرانه توسط بانوان خوش سلیقه ی کرمانشاهی از شکر، روغن، نمک، وانیل، آرد و تخم‌مرغ تهیه می شود.این شیرینی بسیار پرطرفدار است و اگرمهمان یک کرمانشاهی باشید, عصرانه ای دلچسب ازاین نان برایتان تدارک می بیند.

 

 

 

نمایندگی های ما


  • فروشگاه خسروی

    فروشگاه خسروی

    کرمانشاه، چهار راه اجاق

  • فروشگاه یکتا شکر ریز فرد

    فروشگاه یکتا شکر ریز فرد

    کرمانشاه، سه راه نواب

  • فروشگاه حاج رسول نوری

    فروشگاه حاج رسول نوری

    کرمانشاه، میدان آزادی، ابتدای خیابان مدرس

  • فروشگاه شکر ریز فرد زاگرس

    فروشگاه شکر ریز فرد زاگرس

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه آقای برنجی

    فروشگاه آقای برنجی

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه تکچین

    فروشگاه تکچین

    کرمانشاه، میدان آزادی، ابتدای خیابان مدرس

  • فروشگاه صفایی

    فروشگاه صفایی

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه سالاری

    فروشگاه سالاری

    کرمانشاه، خیابان مدرس

نظرات مشتریان ما

دی ان ان